Helende Henna

 

Binnenkort te vinden op Lorelei

https://www.loreleifestival.nl 

 

 

Gebruik van henna

Aanbrengen duurt 5 à 10 minuten.

De droogtijd is 20 à 30 minuten (afhankelijk van weersomstandigheden)

Verdroogde pasta min. 2 uur op de huid laten intrekken voor optimaal resultaat. Hoe langer de hennapasta kan intrekken, hoe dieper de kleur wordt en hoe langer de tattoo blijft. De pasta brokkelt vanzelf af. De tattoo zal eerst licht oranje kleuren en verdonkert met de uren. Na 24 - 48 uur heeft het zijn volle donkere kleur.

Vermijd water de eerste uren en het liefst ook de volgende dag. Water vermindert het verdonkeringsproces.

Een tattoo blijft ongeveer 1 tot 2 weken. Afhankelijk van wrijving en contact met water.


De henna die gebruikt wordt is de natuurlijke, bruine henna. Deze is niet schadelijk voor de huid.

 

Wat is helende henna?

Hierbij worden symbolen gebruikt uit de bio-geometrie. Dit zijn symbolen die inwerken op, en ondersteuning bieden aan het fysieke lichaam; zoals bv. de oren, ogen, bloeddruk, longen & astma, hart, wervelkolom, ...

Er is een aanbod beschikbaar in een map waaruit je kan kiezen.

 

Situering bio-geometrie

Bio-geometrie is (her)ontdekt en ontwikkeld door de Egyptische architect en wetenschapper Dr. Ibrahim Karim. Hij deed hier meer dan 30 jaar onderzoek naar. Dr. Karim ontdekte dat bio-geometrische symbolen op een unieke manier kunnen inwerken op de energetische vibraties van alle levensvormen door het juiste patroon toe te voegen.

 

Dit geometrische patroon werkt als van nature in (vandaar bio) op de bestaande resonantie en brengt energetisch herstel, harmonie en balans. Dit op eender welk deel van eender welk levend systeem. Daarnaast brengen deze tekeningen harmonie in de omgeving waarmee we zijn verbonden (En we zijn met alles verbonden).

 

Dit is geen nieuwe “wetenschap”, het is hernieuwde informatie, heel wat symbolen uit het oude Egypte werken op deze manier en de info komt meer dan waarschijnlijk van nog veel oudere bronnen. Voor verdere info hierover verwijs ik door naar het boek; ‘Biogeometry Signatures” geschreven door Dr. Ibrahim Karim en nodig ik je daarbij ook uit zelf verder op zoek te gaan op het internet.

 

Bio-geometrische tekeningen en henna tattoos

Rechtstreeks tekenen op het lichaam is de snelste methode om deze symbolen te laten inwerken in ons energetische veld. (En laat dit nu bij oorsprong ook de bedoeling zijn van het zetten van henna op een lichaam.) De afbeeldingen dienen niet op het corresponderende orgaan of het ondersteunend deel van het lichaam getekend te worden. Ze werken via ons energetische veld en via de meridianen die overal op ons lichaam aanwezig zijn. En ook daar hoef je er niet met je hoofd te gaan tussen zitten, alle meridianen zijn met elkaar verbonden. Niets hoeft moeilijk te zijn. Gemakkelijke plekken zijn je polsen, handpalmen, voeten, maar eigenlijk kunnen ze eender waar op het lichaam worden aangebracht. Hier geldt zoals altijd en met alles, de beste gids zit in jezelf.

Volg voor de keuze van de symbolen gewoon je voorkeur (wat vind jij mooi?). Net als met de keuze waar je graag de tekening wil plaatsen.

 

Bij voorkeur worden ze getekend in één vloeiende beweging en met de vrije hand. Menselijke intuïtie en verbindingen tussen levende wezens zijn zoveel sterker dan een mal. Zo kan de tekening die met de hand gezet is een beetje afwijken van en eigenlijk daar zorgen voor dat klein beetje (positief) verschil in de doorstroming of inwerking voor de persoon waarbij de inprenting van het symbool plaatsvindt.  

Ook wordt er gebruik gemaakt van de kracht van drie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 3 bewegingen; De eerste beweging is de aanbreng van een lichte lijn op de huid, vervolgens wordt de volledige lijn aangebracht en als laatste volgt de energetische lijn.

 

Bio geometrische symbolen kunnen gebruikt worden ter aanvulling en ondersteuning van uw lichaam. De biogeometrie is geen vervanging van een medische behandeling. Bij ernstige fysieke aandoeningen en klachten raadpleeg een arts. 

 

Interesse?

De helende henna is enkel beschikbaar op aanvraag.

Boeken voor (privé)evenementen is mogelijk.

Contacteer via mail to.earth@outlook.be

 

Naast de helende henna kan ik ook 'gewone' voorbeeldtekeningen als henna tattoo zetten.

Tattoo’s van eigen ontwerpen of ideeën zijn mogelijk, (mits te bespreken).

Ook hiervoor kan u boeken voor een evenement of een ander voorstel.

 

Organiseert u of weet u een markt of een beurs waar u denkt dat dit een absolute aanvulling is? Laat zeker iets weten.

De helende henna is enkel beschikbaar op aanvraag.

Boeken voor (privé)evenementen is mogelijk.

Contacteer via mail to.earth@outlook.be

 

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen